Всички те са чужди граждани, уточняват властите. Действията са част от

...
 Всички те са чужди граждани, уточняват властите. Действията са част от
Коментари Харесай

Заловиха осем каналджии на мигранти в Бургас и Елхово frognews.bg

 Всички те са непознати жители, прецизират управляващите. Действията са част от Специализираната полицейска интервенция на българо-турската граница, която се организира със съдействието на организация Frontex, МО и други структури на Министерство на вътрешните работи.

 

В 18 часа във вторник в региона на бургаското село Момина черква граничен полицейски стопира за инспекция микробус със сръбска регистрация, ръководен от сръбски жител. В него граничните служители на реда са открили 33 мъже непознати жители, без документи за идентичност, които декларирали, че са от Афганистан, прецизира НТВ. 

 

По-късно гранични служители на реда и чиновници на Военна полиция са задържали двама жители на Босна и Херцеговина и още един сърбин, съпричастни към случая. Около 21 часа гранични служители на реда от ГПУ-Малко Търново са задържали на пътя за Бургас жител на Беларус, с позволение за непрекъснато престояване в България. В управлявания от него лек автомобил са открити 7 мъже, непознати жители без документи, по техни данни - от Сирия.

 

Междувременно полицията в Бургас хвана поредна група с незаконни мигранти, транспортирани в бус. Той е спрян на паркинг в промишлената зона на морския град. Все още не е конкретизирана националността на арестуваните. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР